This website requires JavaScript, please enable javascript or update your browser.

Outreach

Watch "Prikkelarm en Cultuur - FNO Zorg voor Kansen - Klein Geluk" by "FNO zorg voor kansen" on https://www.youtube.com/

Wat is Rewire Outreach?

Rewire is een jaarlijks internationaal muziekfestival dat niet alleen nieuwe vormen van muziek presenteert, maar ook diverse manieren om muziek te beleven. Of dit nu gaat via film, performance, concert of dialoog.

Rewire gelooft in inclusiviteit en diversiteit. Andere verhalen, achtergronden en werelden verrijken de blik van het festival. Rewire wil ook mensen bereiken voor wie het minder vanzelfsprekend is om kunst en cultuur te ervaren. Mensen die niet automatisch in aanraking komen met muziekfestivals, zoals Rewire.

Rewire Outreach tijdens het festival 2023

Op zondagmiddag 9 april organiseert Rewire tijdens het festival voor de derde keer een prikkelarm concert. Dit concert is van componist en violist Leslee Smucker. Voor Rewire 2023 ontwikkelde Smucker een nieuwe performance Worlds Within, een performance over de ontdekking van geluiden in onszelf. Met dit concert - ontwikkeld speciaal voor een prikkelgevoelig publiek - nodigt ze het publiek uit in een subtiele klankwerelden te stappen.

Het concert vindt plaats in het Koorenhuis in Den Haag. Bij dit concert zijn er minder bezoekers aanwezig, wordt rekening gehouden met het volume van de muziek, zal er geen uitbundige lichtshow zijn en is ook de binnenruimte van het theater (foyer, toiletten, bar) prikkelarm ingericht met onder meer een stilteruimte. Zo kunnen ook mensen die gevoelig zijn voor prikkels, genieten van de muziek.

Kaarten (€12) zijn beschikbaar via: Rewire 2023 – Prikkelarm concert: Leslee Smucker - CM.com

Kaarten voor dit evenement geven toegang tot het Koorenhuis van 13:00 tot 15:00 uur, de locatie (bar, foyer, toiletten en stilteruimte) blijft prikkelarm beschikbaar tot 15:00 uur. 

Een visuele voorbereiding voor de locatie is beschikbaar hier

Zijn er nog vragen?

Mail gerust naar Rewire’s outreach coördinator Zoe via zoe (at) rewirefestival.nl