This website requires JavaScript, please enable javascript or update your browser.

Educatie

MBO aanbod

Geluidswandeling maken

Neem geluiden en verhalen op en maak een audiotour voor de stad!

Een geluidswandeling is een audiotour voor een deel van een stad. Tijdens het project maken de leerlingen hun eigen audiotour voor hun stad die aanzet tot denken over de toekomst van de stad, en de rol van geluid in jouw beleving van de stad. Het project begint met het zelf ervaren van een geluidswandeling gemaakt door een professionele geluidskunstenaar in het centrum van Den Haag. Tijdens deze geluidswandeling ontdekken de leerlingen een nieuwe betekenis van hun omgeving door middel van geluid en hun eigen verbeelding. Aansluitend op deze geluidswandeling is er een workshop waarin leerlingen samenwerken om geluiden te verzamelen, te creëren en zelf op te nemen. Deze geluiden worden toegevoegd aan een audiocompositie gemaakt door een componist. Het resultaat is een geluidswandeling met input van alle leerlingen.

PRIJS: € 150,-

Beschikbaar via CJP voor MBO: Geluidswandeling maken (mbo) | Muziek, Technologie, Overig | CJP

Festival bezoek 2024

Interactief concert of speciaal geselecteerde concert met meet and greet

Voor mbo-klassen is het ook mogelijk om Rewire festival 2024 bij te wonen. Dit kan op donderdag 4 april 2024 onder schooltijd met het interactieve concert 'COMPOSE!'. Informatie over dit concert vindt u hier.

Het is ook mogelijk om op vrijdag 5 april- of zaterdag 6 april in de avond een speciaal geselecteerd concert bij te wonen, compleet met festivalgids en de mogelijkheid om de optredende artiest te ontmoeten. Het concert wordt geselecteerd op basis van de wensen van de mbo-school. Studenten krijgen voorbereidende informatie en een speciaal polsbandje dat alleen toegang geeft tot het geselecteerde concert.

PRIJS: € 7,5 euro per student